Therese Eriksson, fotograf

En fotoutställning av Therese Eriksson

Vackra bilder av Therese Eriksson

Presentation av Allan och varukorg för att köpa Therese bilder finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

Mor och son 

 

 

Hummelmora

 

Kviga 

 

Kor (1)

 

Kor (2)

 

Kor (3)

 

Hästar (1)

 

Flugan  

 

Ko (1)

 

Blåklockan 

 

Hästar (2) 

 

Hästar (3)  

 

Hjo hamn

 

Hummelmora (2) 

 

 

Ebbetorp 

 

Nypon 

 

John Deere

 

Kravgrisar 

  

Spindelnät 

 

Kor (4) 

 

Norra Lundbyko

 

Puss 

 

Remningstorp

 

Skörd 

 

Saltå & dinkel 

 

Svan för inlandning bland tranor 

 

Tranor (1) 

 

Tranor (2) 

 

 

Presentation och kontaktuppgifter

 

Farmphoto startades 2011 av mig, bonden och fotografen Therese Eriksson. Mitt stora fotointresse startade 2006 när jag fick min första digitala systemkamera i födelsedagspresent av min kära familj. Kameran var med mig vart jag än gick och det var genom att fota, fota och fota som jag lärde mig tekniken och bildseendet. Jag har på senare tid kompletterat min övning med olika fotokurser.

Eftersom jag jobbar som bonde så blev lantbrukets djur ofta motivet på mina bilder. Det var när jag fick frågan om jag ville vara med och sälja något på en god väns julmarknad som jag för första gången tog fram tavlor och vykort av mina foton. Jag ägnade mycket tid åt att plocka ut mina favoritbilder och fick ihop ett 20-tal motiv som jag tog med mig till marknaden. Jag sålde mer än jag någonsin kunnat drömma om! Vid samma tidpunkt så var jag med i en fototävling ”Metro photo challenge” med 160 000 tävlingsbidrag världen över deltog min bild ”Jordnära kärlek” och gick till Sverigefinal som ett av 30 bidrag i kategorin emotions.

Motiven på mina tavlor och vykort är utvalda för att beröra, engagera och framförallt så tycker jag det är viktigt att visa upp en annan del av lantbruket än vad som syns i medierna idag. Ofta är det tyvärr det värsta tänkbara som visas upp, men min vardag är fantastisk och mina djur mår väldigt bra. Motiven på mina foton är kopplade till lantbruket, öppna landskap, vackra vyer och ofta med favoritmotivet kossor. Helt enkelt det svenskaste vi har.

I dag fotar jag fortfarande lantbruksbilder som jag säljer till företag som marknadsför lantbruksprodukter, bilder till artiklar i lantbrukspress och väggkonst och vykort till företag och privatpersoner. På senare år har jag breddat mitt erbjudande och fotar även husdjur, barn, porträtt och bröllop i min fotostudio eller i naturlig miljö beroende på vad kunden önskar. Jag utgår från Hjo och har Sverige som arbetsplats.

 

Therese Eriksson 


Mobil: 073-918 76 34
E-mail: info@farmphoto.se

Har du frågor eller vill göra en fotobokning är du välkommen att ringa eller maila mig.

Länk till min hemsida:

 http://www.farmphoto.se/

 

 

Här kan ni beställa Therese bilder online. Skriv in bildens namn i meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med pris och leveranstid 


(Lämna tom)