Tony Banh, fotograf

Om Tony Banh

20170820-20190820

Tony Banh är född 1973 i Hanoi, Vietnam. Som 7 åring flyttade Tony till sitt nya hemland Sverige med pappa, mamma och en yngre bror. Redan som barn har Tony haft en fallenhet av teknik och i synnerhet i form av fotografisk teknik då pappa Sinh haft stort intresse på foto

Då anlaget och intresset låg åt det tekniska, föreföll det att läsa teknisk linje på gymnasiet som självklart. Som nybakad gymnasietekniker började Tony sitt första jobb inom det som skulle bli startskottet för IT inriktningen. 

- Kanske var valet att lämna IT branschen och sitt välbetalda jobb för att påbörja en ny karriär inom foto inte så konstigt i efterhand. 

Sagt och gjort så satte sig Tony i skolbänken 2009 på Kulturamas fotoutbildning i Stockholm, som ledde till en fortsättningsutbildning i Göteborg. Tony har idag kommit långt från att endast fotografera snabba bilar, till att nu ha skapat sig egen stil och känsla för regi och komposition som snarare ligger närmare modefotografi.

Tony har redan under studierna komponerat bilder som har rätta balansen av råhet, energi och dramatik som utmärker sig inom detta område.

 

Här visas några av Tony Banh´s fotografier

Dans 

 

Porträtt (1) 

 

Porträtt (2)  

 

Porträtt (3)  

 

Porträtt (4) 

 

Porträtt (5) 

 

Glädje 

 

Porträtt (5)  

 

Porträtt (6)  

 

Muskler 

 

Modeller 

 

Porträtt (7)  

  

Porträtt (8)  

 

Hyllor

 

Hängslen 

 

Sångerska 

 

Porträtt (9) 

 

Rummet 

 

Pojkar 

 

Kvinna 

 

Man 

 

Porträtt (10)  

 

2016

Här kan du beställa fotografering hos Tony Banh

Här kan ni beställa Tonys bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med pris och leveranstid 


(Lämna tom)