Jan-Peter Lahall, fotoutställning

 

Jan-Peter Lahall är född 1955 och bosatt i Garphyttan utanför Örebro. Intresset för natur och fotografering startade tidigt och Jan-Peter är idag en av Sveriges mest etablerade och meriterade naturfotografer /N, välkänd även långt utanför landets gränser.

Sin inspiration hämtar han i naturen i såväl sina hemtrakter som på resor ut i Sverige, Norden och övriga världen. Under åren har hans fotografier bland annat resulterat i flera framgångsrika bokproduktioner och uppskattade almanackor. De har också belönats med en rad fina utmärkelser.

Kontaktuppgifter finns längst ned på denna sida för beställning av bilder online

 Här visas ett antal av Jan Peter fantastiska natur- och kulturbilder                       

 Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

20160409-20180409   

En utställning av naturfotograf

Jan-Peter Lahall

Sparvuggla 

 

Lommar

 

Och upphängd på vägg

 

     

September

 

Hot spring Yellowstone Nationalpark. USA 

 

Is på berghällen

 

 Björkar i Höstfäger

 

Solnedgång

 

 

Spegelblank 

 

Närke, ringar på vattnet 

 

 

Havssvala 

 

Gräsanden 

 

 

Fyren 

  

 

Soluppgång 

  

Paddling 

 

Vargen på språng

 

Knölsvanar

 

Istappar

 

Vassväv

 

Säv och Rö

 

Maj

 

Utpost Fyr

 

Horisont

 

Prästkragar 

 

Bräken 

 

Klippig strand 

 

Gravplats

  

Skugga    

 

Vass 

 

Soldis

 

Svanen 

 

Färgskimmer

 

Havssköldpadda 

 

Brunbjörn, Ursus arctos 

  

Kölar 

 

Sanddyner

 

Grottöppning 

 

Två träd 

 

Ismosaik

 

Fågellek 

 

Framför Solen

 

Tjädrar

 

Näckrosblad

 

Lappuggla

 

Tallskog 

 

Vågor 

 

Lövträd från luften 

 

Ensam

 

Ekorren med svamp 

 

På långa ben 

 

Häger

                                                                                                                          

Krigsmonument 

                                                                                     

 

Jan-Peter Lahall 

Bibliografi 

  • Nyansriket 1994 (tillsammans med Clas Thor)

  • Svansjön 1996

  • Så skimrande 1998 (tillsammans med Hans Odöö)

  • Mötesplats för nytänkande 1999 (tillsammans med Britt Hägerhäll Aniansson)

  • Jag har sett 2001 (tillsammans med Arne Johnsson)

  • Fågelliv betyder orden 2002 (tillsammans med Clas Thor)

  • Boken om Hjälmaren 2005 (tillsammans med Helena Karlsson och Erik Winnfors)

  • Campus (2012) Foto: Jan-Peter Lahall Text: Clas Thor  Det är bilder från en alldaglig värld för tusen och åter tusen studenter, lärare, forskare, administratörer och andra anställda.
  • Morotsboken (2014)

 

 Priser och utmärkelser 

 

Kontakt

Jan-Peter Lahall 

Adress:

Box 402
701 48 Örebro
Sverige
Telefon:
+ 46-703-121312

http://www.lahall.com/

 

Här kan ni beställa Jan-Peters bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid  










(Lämna tom)