Johan S. Andersson, fotograf

En utställning av Johan S. Andersson

 

Vacker fotokonst från skog och stad

Presentation av Johan och varukorg för att köpa Johans bilder online finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

Den omfamnande skogen

Kraft

 

Bottna

 

Reflektera

 

Former

 

Vet

 

Dunkel

 

Skymning

 

Över

 

Självklart

 

Träda

 

Viska

 

Slöja

 

Träda

 

Staden på G

Stenklart

 

Måste

 

Mellan

 

Rasta

 

Klättring

 

Husera

 

Drift

 

Vart

 

Strävan

 

Vision

 

 

 

Presentation Johan S. Andersson

 

Att befinna sig i en riktig skog (orörd, ingen virkesåker), att titta på alla fantastiska konstverk naturen skapat och att lyssna till alla ljuden. Det dunkla skymningsljuset tillför en suggestiv stämning, att bli omfamnad av allt detta ger mig harmoni. Det är den känslan jag vill förmedla.

 

Efter 28 års paus är jag tillbaka i att fotografera, och då framförallt skogen men även arkitektur och ”street photo”, och detta oftast i svart-vitt. Som skogsmänniska började jag vid 14 års ålder att fotografera, i början diabilder i färg, hade turen att komma i kontakt med en person som lärde mig svart-vit mörkrumsteknik och det blev sedan mer av svart-vit fotografering. Efter ett antal år köpte jag min första mellanformatskamera och det blev mer av ”slow photo”. Efter år av kånkande på tunga kameraväskor försöker jag nu hålla mig till minimal, lätt och smidig utrustning utan något behov av kameraväska, detta för att kunna ha mer fokus på bilderna.

 

 

 

 

 

Här kan ni beställa Johans bilder online. Skriv in bildens namn i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid 


(Lämna tom)