Naturfotograf Lena Gustafsson

En utställning av Lena Gustafsson

 Vackra naturbilder av Lena Gustafsson

Presentation av Lena och varukorg för att köpa Lenas bilder online finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

Lunneskrik

 

Morgonljus

 

kamouflage

 

Dovre 

 

Fjäll 

 

Dyrholaey 

 

Dramatisk himmel

 

Dramatisk natt 

 

Fors 

 

Fors i dimma 

 

Island (Iceland) 

 

Kirjufell 

 

Kväll

 

Kväll i rosa

 

Skogafoss 

 

Spegelblank

 

Midnattssol

 

Norrsken

 

Spegling

 

Lunne på spaning

 

 

 

Presentation Lena Gustafsson

 

Jag heter Lena Gustafsson och mitt stora intresse är att fotografera. Har varit aktiv i Årjängs fotoklubb sedan 10 år tillbaks. Jag fick min första kamera när jag var 13 år och har sedan dess fotograferat men det var väl inte förrän jag köpte min digitala kamera 2006 som det blev mer av det.

Jag var tvungen att skaffa dator och lära mig fotoprogram, och då var det dags att gå med i fotoklubben för att lära sig mera.

Riktigt biten blev jag 2014 när jag fick min bröstcancer då blev kameran det som höll mig uppe, ren medicin för själen o för mig.

Jag har tävlat i den årliga Värmlandsfototävlingen och de sista årens resultat har jag varit nöjd med. Arvika fotofestivals tävling vannjag i år (2016) med en bild från Island och fick en 2:a plats i kategorin serie på papper i Riksfototävlingen med Lunnefåglar.

Jag är ganska impulsiv och vill fånga ögonblicken som dyker upp. Jag fotar gärna natur, djur, landskap, norrsken, natthimlar men fotar egentligen allt som jag tycker ser intressant ut.

Just nu (2016) har jag och min fotovän Kitty Eide Larsson en sommarutställning på Baldersnäs Herrgård i Långed i Cafe'Alle' Öppet fre-lör-sön mellan kl 11 - 18 med start 24 juni. Övriga öppettider 22 maj, 5-6 juni, 19 juni 2016. Jag och övriga medlemmar i Årjängs fotoklubb kommer också ha en sommarutställning på Strömsborgs Café i Lennartsfors under sista delen av juli och i början av augusti.

Jag har en bild på utställningen i Haltia Finland tillsammans med Biofotos damer Sixti Chicks som tidigare har varit i Västerås o Ski i Norge. Hade också bilder tillsammans med Biofoto på stora fotomässan i Älvsjö i höstas.

Fler av mina bilder kan ses på Lenas photoart eller Lena Gustafsson på facebook och min blogg Lindbackens fotokonst.blogspot.com

 

 

 

Här kan ni beställa Lenas bilder online. Skriv in bindens namn i meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med pris och leveranstid 


(Lämna tom)