Niklas Virsén Naturfotograf/N

En utställning av Niklas Virsén

 Vackra naturbilder av Niklas Virsén

Presentation av Niklas och varukorg för att köpa Niklas bilder finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

 Berget

 

Lövskog 

 

Rådjur 

 

Myskoxe 

  

Sångsvanar

 

Blomma i ormbunke

 

 

Presentation

Niklas Virsén född 1982. Frilansande fotograf från Östgötaslätten. Bosatt i Linköping och driver företaget LKPGbild med inriktning mot natur, miljö – och naturfotografi.

Här hemmavid och i andra miljöer långt borta skapar jag mina fotografier mellan fantasi och verklighet. Min attityd till naturen är att den aldrig är objektiv det finns alltid något nytt att upptäcka. Jag vill att mina fotografier ska skapa en förnimmelse av mina känslor som jag får på mina äventyr och resor. Jag fotograferar både det stora och det lilla landskapet och är alltid på jakt efter djurlivet på de platser jag besöker.

Jag håller workshops samt är reseguide för  Wild Nature fotoresor. Jag anordnar även egna kurser i efterbehandling och naturfotografering via företaget LKPGbild. Invald medlem i föreningen Naturfotograferna/N – Sveriges främsta naturfotografer.

 

Niklas Virsén

LKPGbild

 

Email: niklas@lkpgbild.se

Tele: +46(0)708604919

Hemsida: www.lkpgbild.se

 

Här kan ni beställa Niklas bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med pris och leveranstid 


(Lämna tom)