Stellan Karlsson, fotograf

En utställning av Stellan Karlsson

Vackra S-V landskapsbilder och några i färg av Stellan Karlsson

Presentation av Stellan och varukorg för att köpa Stellans bilder finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

Stig 

 

Två träd 

 

Dis

 

Staket

 

Moln

 

Strand

 

 

Vid havet

 

Smal väg

 

Vass 

 

 

Ensam 

 

Säv 

 

Åkerfält 

 

Stam 

 

 

Trestammig 

 

 

Träden 

 

Gärdsgård 

 

Blomsteräng 

 

Blomsteräng (2) 

 

 

Löv 

 

 

Nässelfjäril 

 

Strand 

  

Solnedgång 

 

Ladan 

  

Himmel

 

 

 

Presentation Stellan Karlsson

 

Stellan Karlsson född 1952 i Växjö, vill ha det avskalat och rent. Hans bilder innehåller både ljuset och mörkret och det finns inte sällan en dramatisk stämning i hans bilder.

Stellan har tidigare varit verksam inom de flesta genrerna vad beträffar foto, allt från dokumentärt till reklam. De senaste åren har Stellan dock i huvudsak ägnat sig åt landskapsfotografering och då främst i de sydligaste delarna av Sverige, d v s Skåne och framför allt Österlen där de öppna landskapen breder ut sig och ljuset är ständigt närvarande men han har även hämtat motiv från Fårö och Jylland.

Stellan jobbar gärna vid kusten med tanke på ljuset som finns där och dramatiken som skapas då vädret växlar så snabbt. Stellan återkommer ofta till samma platser för att hitta ett bättre ljus, eller för att fotografera motivet vid en annan årstid.

Stellan jagar mestadels en bild under en längre tid, innan de tre komponenterna: ljus, komposition och känsla infinner sig.

Jag fotograferar för att jag vill förmedla något till mig själv. Det handlar om att väcka mina egna känslor snarare än någon annans.

 

Hemsida: www.stellankarlsson.se

 

 

 

 

Här kan ni beställa Stellans bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med pris och leveranstid 


(Lämna tom)