Stig Hellstrand, fotograf

En utställning av Stig Hellstrand

20190217-20200730

 Vackra landskapsbilder av Stig Hellstrand

Presentation av Stig och varukorg för att köpa Stigs bilder online finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

Sälg vid stranden

 

Tranöy fyren

 

Stilla

 

Lofoten

 

Frostigt

 

Snölandskap

 

Vass i snö

 

Häradskär (1)

 

Långe Erik

 

Norrskär

 

Strandbod på Öland

 

Horisont

 

Block

 

Renar

 

Nikkaluokta

 

Akkajaure

 

Myren

 

Dis

 

Norrsken

 

Kapelludden (1)

 

Kapelludden (2)

 

Ale stenar

 

Kyrka på Smöla

 

Häradskär (2)

 

Vintervy

 

Istappar

 

Bergig strand

 

Solnedgång

 

Gripsholms slott

 

Arensburg - Kuressaarett

 

Bergknalle

 

Mariehamn

 

Segelfartyg

 

Hamnområde

 

 

Presentation Stig Hellstrand

 

Foto är hobby för mig. Jag har alltid varit intresserad av bilder och har alltid haft kamera - Agfa, Konica, Leica och Nikon - i nämnd ordning. När digitalkameran kom blev det Nikon CP4500, D100; D200, D300, D700 och senast D500. Tidigare brydde jag mig inte så mycket om kamerans vikt men med åren börjar vikten kännas i axlar och armar och i stället för att släpa runt mitt Sigma 50-500 skaffade jag en Nikon 1 V2 som tillsammans med mitt 70-200 / 2.8 ger ungefär samma bildutsnitt men med mindre vikt och format. Den kombinationen är jag rätt nöjd med trots att objektivet ändå är ganska tungt. Att alltid ha en kamera i fickan är en fördel så nu har jag både Sony a6000 och Olympus OM-D E-M10 mark2. Olympus skaffade jag egentligen bara för att enkelt få till fokus bracketing. Den visade sig vara en otroligt kompetent och rolig kamera så nu hänger den alltid med som första kamera såvida inte situationen kräver ett långt tele.

 

Min fru är också intresserad av foto och vi färdas som relativt nyblivna pensionärer runt om i Norden med husbil så fort väder och väglag tillåter.

Tidigare visade jag en del bilder på Fotosidan och de finns nog kvar där. Jag deltar inte i fototävlingar och efter att som jurymedlem utvärderat bilder i en återkommande mindre fototävling fick jag min negativa syn på fototävlingar bekräftad.

 

Mina bilder faller inte alla i smaken men för dig som tittar hoppas jag att de kan ge dig en rofylld stund och kanske lite inspiration.

 

 

 

Här kan ni beställa Stigs bilder online. Skriv in bildens namn i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid 


(Lämna tom)