Thomas Bernhardsson, naturfotograf

En utställning av Thomas Bernhardsson

 Vackra och spännande naturbilder av Thomas Bernhardsson

Presentation av Thomas och varukorg för att köpa Thomas bilder online finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

Ormvråk i snöfall

 

Strömstaren

 

Kungsfiskare (1)

 


Lappuggla (1)

 

Lavskrika på kameran

 

Salskrake

 

Vattenfall (1)

 

Kungsfiskare (2)

 

Smålom (1)

 

Smålom (2)

 

Kungsfiskare (3)

 

Kungsörn (1)

 

Kungsörn (2)

 

Jagande hökuggla

 

Kattuggla

 

Tjädertupp

 

Lappuggla (2)

 

Lappuggla med fångst

 

Jagande fiskgjuse

 

Fiskgjuse med fångst

 

Lavskrika

 

Lavskrikor

 

Spång på myren

 

Tjädertupp (2)

 

Storlom

 

Citronärla

 

Orrtupp

 

Vattenfall (2)

 

Lappuggla (3)

 


Gråspett

 

Solstrålar på myren

 

 

 

 

Presentation Thomas Bernhardsson

 

Jag heter Thomas Bernhardsson, 32 år och självlärd naturfotograf som så länge jag kan minnas har varit fascinerad av fåglar och natur. Framförallt fåglarna har varit den stora lockelsen men som barn låg intresset mest på ett teoretiskt nivå.
Det var först när jag som 19-åring flyttade till Vänersborg som jag började omvandla teorin till praktik då jag kom i kontakt med en gäng mycket duktiga fågelskådare. Jag satsade sen helhjärtat på att resa runt i landet för att se så många arter som möjligt under ett par år.
Men efter ett tag tyckte jag att kryssandet inte tillfredsställde mig helt, och jag kände att jag ville ha med mig mer hem från mina resor än bara minnena. När jag skaffade min första systemkamera 2007 tog min passion en ny vändning och bra bilder på vanligare arter blev ofta viktigare än att bara se de ovanliga arterna.

Nu elva år senare lägger jag oerhört mycket tid och ansträngningar i mitt fotograferande.

Gömslen och stora planeringar runt mina resor och utflykter är numera en självklarhet då jag inte vill göra någonting halvhjärtat. På senare år har jag även börjat bredda mitt intresse till att innefatta natur-/landskapsfoto vilket är mycket spännande.
I sommar (2018) åker jag till Färöarna för att utforska dessa karga öar mitt i atlanten med sina branta klippor och spännande fågelliv. Jag har även bokat en resa till Dovre i vinter för att stifta bekantskap med myskoxarna, men där emellan hoppas jag få uppleva många storslagna möten och vyer i det vilda.

/Thomas Bernhardsson

 

 

 

 

 

Här kan ni beställa Thomas bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid 


(Lämna tom)