Thomas Grönberg, fotograf

En utställning av Thomas Grönberg

Vackra och fascinerande fotografier 

Presentation av Thomas och varukorg för att köpa Thomas bilder online finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen

 

Möte med en ängel

 

Pojk under eken

 

50 årskalas

 

Barn som leker med docka

 

Barn sover på fäll

 

 

Fjällbild (nattbild)

 

Elton i skidbacken

 

Hanna Öberg, Idre

 

Upp och ned bild, Idre

 

En övergiven stuga en kall januaridag i Idre

 

Flickor,  skidskyttelandslaget

 

 

Ömhet

 

På stan

 

Mansporträtt

 

Månsol

 

Morgonstund har guld i mund

 

Melvin

 

Husse och hund

 

Gravid kvinna

 

Elton med snöboll

 

Mansporträtt (2)

 

På kontoret

 

Liten grävmaskin

 

Ventilfabriken Ängelsberg

 

Fiskning

 

I bilen

 

Pojk i nedlagd fabrik

 

På stan

 

Gravid kvinna, Midsommar

 

Flicka i studio

 

 

 

 

Presentation Thomas Grönberg

 

I dag arbetar jag som projektledare / byggledare i eget bolag vilket jag ser som en ynnest och trivs väldigt bra med. Mitt fotointresse har funnits sedan 1984 och alltid legat mig varmt om hjärtat.

Att umgås med människor och skapa något tillsammans är ett kall, och som till lika är drivkraften hos mig, Underförstått så har det varit en del av mig hela livet, vilket även inkluderas i mitt fotograferande. Mötet med människan / ögonblicket, oavsett det är i ett byggmöte eller bakom kameran så har det alltid funnits en nyfikenhet på människan bakom det yttre.

Nu önskar jag att få ta det till nästa nivå…..att jag får dela ett speciellt ögonblick med Dig / Er, och för förhoppningsvis känner Ni / du förtroendet för mig så att vi kan skapa ett oförglömligt minne genom att gestalta dig / er genom vårat möte.

Jag kommer att uppdatera sidan med nutidsorienterade bilder. Jag fotograferar naturligtvis oxå på uppdrag där Du / NI och jag känner en ömsesidig respekt för uppdraget.

Min utrustning innefattar allt det ni önskar, jag fotograferar med min studio antingen ni vill vara ute eller inne, så riggar jag utefter era önskemål. Jag kan även komma utan studio, allt efter Dina / era önskemål på situationen / förhållande, ni ska känna att jag är er till förfogande. Vill ni ha utskrifter på fotografierna så har jag egen proffskvalitet på utskrifterna upp till A3 format, större fotografier beställer jag från proffslab. Fotografier monterat i ramar med passperto kan fås om så önskas.

 

Min hemsida: T67photo

 

Thomas

 

 

 

 

 

Här kan ni beställa Thomas bilder online. Skriv in bildens namn i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid 


(Lämna tom)