Tommy Björklund, naturfotograf

En utställning av Tommy Björklund

Vackra naturbilder av Tommy Björklund

Presentation av Tommy och varukorg för att köpa Tommys bilder online finns längst ner på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen 

Knipor

 

Sparvuggla

 

Blomflugan

 

Ekorre 

 

Lappuggla i morgonljuset 

 

Flugan 

 

Eldlus 

 

Kålfjärilar

 

Kungsfiskare

 

Groda 

 

Rävunge

 

Lappuggla

 

Spindel 

 

Snok 

 

Citronfjäril 

 

Drillsnäppa 

 

Huggorm 

 

Strömstare 

 

Sångsvan 

 

Sångsvanar 

 

 

 

 

 

Presentation Tommy Björklund

 

 

Mitt namn är Tommy Björklund och är född i Örebro på mitten av 60-talet och där är jag även uppväxt och bor.

Fotointresset har hängt med sen tonåren och den största orsaken till det var en far som gillade att fota och sitta i mörkerrummet i källaren och framkalla. På högstadiet hade jag foto som fritt valt arbete och vi var tre kompisar som höll ihop och fotade efter skolans slut.

Naturen har inte alltid varit en självklarhet för mig. I ungdomen var det mest bilar som gällde i form av utställningar, rallyn och dragracing och jag åter kommer med jämna mellanrum till bilfotandet.

Fotandet gick på sparlåga i många år för man skaffade sig familj och ungar, så man han inte med att fota så mycket.

I början av 2000-talet införskaffades en digital kompakt kamera mest för att ha med när man var på någon träff eller semester, men jag insåg att man kommer inte långt med en kompakt kamera när man vill fota djur och natur.

När man är och campar uppe vid Malingsbo/ kloten och ser vilken natur det finns så vill man ha lite bättre grejor. 2009 köpte jag min första digitala systemkamera och har till dagens datum uppgraderat såväl i kamera som objektiv.

Att det blev naturen som jag fastnade i kan jag tacka mina föräldrar för, som tog med en redan som liten parvel ut på äventyr i skogen. För mig är att ge sig ut i naturen ett sätt att ladda batterierna för att orka med dagens stressiga tempo.

 

Hälsningar

 

Tommy 

 

 

 

Här kan ni beställa Tommys bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid 


(Lämna tom)