Tony Damberg, fotograf

En utställning av Tony Damberg

20180814-2020630

 Fin fotokonst av Tony Damberg

Presentation av Tony och varukorg för att köpa Tonys bilder online finns längst ned på denna sida

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen 

Nyfikena älgar

 


Staplande älgkalv

 

Blåmes

 

Domherre

 

Trollslända

 

Vårtbitare

 

Två älgkalvar

 

Pallas's katt

 

Kungsörn

 

Kråka

 

Koltrast

 

Snöleopard (1)

 

Snöleopard (2)

 

Fiskgjuse

 

Småskrake

 

Liten strandpipare

 

Stare

 

Större strandpipare

 

Vilande knölsvan

 

Kungsfågel

 

Havsörn på promenad

 

Rödhake

 

Fiskgjuse (2)

 

Älg

 

Älgkalv (2)

 

Fiskgjuse (3)

 

Åkerholme

 

Bro

 

Panorama

 

Flyguppvisning (1)

 

Flyguppvisning (2)

 

 

Presentation

 

Tony Damberg, född 1974, från Vargön som till stora delar är självlärd inom fotografering. Jag har hämtat mycket kunskap och inspiration från andra fotografer. Min kusin Tomas Svensson, Trollhättan, är en stor inspiration när det gäller naturfoto och Stefan Andersson, Vänersborg är en inspiratör när det gäller porträttfoton men han har också fått mig intresserad av digital bildbehandling.

När det kommer till naturfoto så är jag mestadels ute i trakterna där jag bor, jag vill gärna visa vilken natur vi har omkring oss och att det finns mycket att upptäcka.

Jag började fotografera mer seriöst 2011 och fotograferar natur, flygplan, porträtt (mestadels min familj) och landskap.

På senare år har jag även testat lite sport, framförallt båtrace och ishockey men det finns intresse för andra sporter också. Jag har en sida på instagram (damb3rgtonyo) där jag lägger ut en del av mina alster.

Jag har haft fotoutställning hos bl.a. ABF och har även föreläst lite kring den svenska allemansrätten och visat mina bilder som inspiration för människor från bland annat Afghanistan, Irak, och Syrien m.m. med förhoppningen om att de också skall våga uppleva och utforska vår natur. Några av mina bilder har publicerats i den mindre och lokala tidningen Vänersborgaren samt TTELA genom bl.a. turistbyrån i Vänersborg.

 

Tony Damberg

 

 

Här kan ni beställa Tonys bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid 


(Lämna tom)