Tony Svensson, fotograf

En utställning av Tony Svensson

Vacker och spännande fotokonst av Tony Svensson

Presentation av Tony och varukorg för att köpa Tonys bilder online finns längst ned på denna sida. Tony tar även fotouppdrag

Alla bilder på denna hemsida är skyddade av upphovsrättslagen 


Blomma

 

Blåklocka

 

Dagg 

 

Bladspets 

 

Snäckan

 

Blåklockor

 

Abstrakt natur

 

Ståndare

 

Spindel

 

Närgången fluga  

 

Trollsländor

 

Fjäril 

 

Isform

 

Jordgubbe 

 

Hårsvall 

 

Gräsand 

 

Uggla 

 

Gräsand (2) 

 

Blomsegel

 

Blomdisk

 

Orkidé 

 

Kronblad

 

Rosor

 

Fuktigt blad 

 

Blomma (1) 

  

Blomma (2)  

 

Blomma (3)  

 

Solnedgång 

 

Mås

 

Några hundporträtt

 

 

Valp

 

 

 

 

 

  

 

Underbett

 

New York (5 bilder)

New York (1)

 

New York (2)

 

New York (3)

  

Yellow Cab 

 

Lastbil

 

Landtunga 

 

Liten padda

 

Vinterväg 

 

 

 

Presentation Tony Svensson

 

Jag heter Tony Svensson, bor i Södertälje, och har fotograferat på deltid i drygt 5 år förutom att jag med mitt lilla företag även jobbar med rätt mycket andra blandade saker. Jag sysslar bl a,  förutom så klart med olika fotouppdrag, med olika former av rituppdrag och reklamjobb, och jag designar och monterar även dekorer på båtar, firmabilar, skyltar och skyltfönster. Har även egen tillverkning av tavlor och tryck i en mängd olika material och varianter, och kan leverera färdiga tavlor och tryck från små storlekar och upp till väldigt stora. Jag jobbar även med olika former av bildbearbetning, som t ex om någon har en egen bild och vill ha den lite tillsnyggad för att sen kunnabeställa den som tavla.

Tar även jobb med att scanna in foton för att kunna göra om dem till digitalt format, tar emot både pappersbilder, dia och negativ. Jag har tecknat och målat under hela mitt liv, och höll även på med väggmålningar och motivlackeringar under ganska många år, men nu de senaste 5 åren har det bara varit fotografering som gäller, och så lär det nog fortsätta. Och vart jag än går och vad jag än gör så är alltid kameran med, man vet aldrig vad som dyker upp eller när.

Och under de här 5 åren som gått så har jag byggt upp min hemsida bit för bit, och idag innehåller den drygt 1000 bilder, men totalt i min bildbank så har jag c:a 70000 foton i en stor mängd olika kategorier, allt ifrån vackra bilder som är tänkta som tavlor och tryck, men även vanliga vardagsbilder och sen allt däremellan. Och tar även gärna åt mig fotouppdrag om jag får specifika önskemål.

Och vid intresse av olika foto- eller reklamuppdrag så skicka bara ett mail eller ring för lite prisinfo beroende på vad det gäller.

 

 

Mina kontaktuppgifter för beställning av fotouppdrag och fotokonst:

Tony Svensson Södertälje     Fotograf och grafisk designer / Artura Photo Art

Tel : 073 550 67 20 

Mail : info@artura.se

Hemsida : www.artura.se

 

Företagssida Facebook : 

https://www.facebook.com/arturaphotoart

 

Två utställningar av Tony i New York

http://www.agora-gallery.com/

artistpage/Artura_Photo_Art.aspx

http://www.art-mine.com/

artistpage/artura_photo_art.aspx

 

Här kan ni beställa Tonys bilder online. Skriv in bildens namn eller kopiera bildadress (högerklicka på bilden) till meddelande. Skriv önskat utförande och storlek i meddelande. Vi svarar er snarast med pris och leveranstid 


(Lämna tom)